Tijdens het BKL Home Edition Gala ‘The Show Must Go On-line’ op 9 januari jl. was AMEX Logistics genomineerd voor de categorie BKL Impact Award. Deze prijs werd uitgereikt door Bedrijfskring Lelystad. AMEX is sinds de verhuizing naar Lelystad in 2019 lid van deze ondernemersvereniging.

Traditioneel gezien staat de tweede zaterdag van januari in het teken van hét BKL Gala. Een feest voor ondernemers van Bedrijfskring Lelystad (BKL). Om in deze turbulente tijd met elkaar verbonden te blijven, wilde BKL toch het nieuwe jaar met elkaar vieren en samen proosten op betere tijden.

Normaliter wordt er één prijs uitgereikt, echter nu in deze corona tijd werden er drie ondernemersprijzen uitgereikt. De BKL Impact Award is één van de nieuwe categorieën en is een publieksprijs, gekozen door de leden van BKL. Deze award is voor ondernemers welke sociaal betrokken en maatschappelijk verantwoord ondernemen naast hun normale bedrijfsactiviteiten. Kortom ze zetten zich extra in en leveren een positieve bijdrage aan de Lelystadse samenleving. AMEX was een van de drie genomineerde in de categorie BKL Impact Award tweede geworden.

AMEX vervult graag een (lokale) maatschappelijk rol. Wij zetten ons geregeld in voor goede doelen en ondersteunen maatschappelijke projecten waarbij wij graag ons steentje aan bij willen dragen. We zijn betrokken bij het initiatief de ‘Lelystadse Uitdaging’. Via dit initiatief hebben we afgelopen jaar onder andere De Voedselbank Lelystad kunnen ondersteunen met logistiek. We zijn blij dat we in de positie zijn om deze lokale projecten te ondersteunen en zullen ons blijven inzetten voor lokale en maatschappelijke projecten.

Bekijk hier de terugblik van de BKL Home Edition Gala: