Amex Logistics is sponsor van de Streetball Masters Tour geworden en mag zich nu official partner van deze succesvolle 3×3 Tour noemen. Amex en de Nederlandse Basketball Bond zijn geen onbekenden van elkaar. Het internationale transportbedrijf uit Amersfoort is al sinds 2013 de vaste transporteur van alle 3×3 evenementen die de NBB organiseert.

Amex, ook sponsor van de Ricoh Court Grass Court Championships (tennis), verzorgt tevens de opslag van alle materialen die bij de Streetball Masters Tour worden gebruikt. Het in 2000 opgerichte transportbedrijf is een maatschappelijk verantwoord en duurzame onderneming,  gespecialiseerd in de complete logistieke dienstverlening, met als specialiteit ‘geconditioneerd transport’. Door het grote netwerk van het bedrijf is Amex in staat transport binnen heel Europa te verzorgen.

Martin Ho Suie Sang, manager basketball ontwikkeling & 3×3 basketball bij de NBB: ”Na een jarenlange intensieve samenwerking is Amex Logistics uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de Streetball Masters Tour. Met de groei van Streetball Masters en 3×3 basketball in Nederland, groeien ook onze logistieke uitdagingen. We hebben het vertrouwen dat wij met Amex als officiële tourpartner deze uitdagingen goed aan kunnen.”

Jaap Wisse, directeur van Amex Logistics: “Voor het vierde jaar op rij alweer, verzorgen wij de logistiek van de Streetball Masters Tour voor de Nederlandse Basketball Bond. Ook dit jaar zal deze 3×3 tour veertien steden in Nederland aandoen. Door de groei van het toernooi is dit elk jaar weer een grotere logistieke uitdaging . Maar mede door de ‘most active crew transported by Amex Logistics’ lukt het samen om er weer een groot succes van te maken. Als official partner van de  3×3 tour en ook via o.a. Right To Play en Unicef zijn wij in de gelukkige omstandigheid om maatschappelijk onze bijdrage te kunnen leveren.”