De Nederlandse Basketball Bond presenteert vol trots Amex Logistics als partner van de ‘Road to Tokyo’. De Nederlandse 3×3 basketbalteams hebben de ambitie om zich zowel bij de mannen als de vrouwen te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo, waar het populaire 3×3 basketball voor het eerst onderdeel uitmaakt van het programma. Om deze droom te kunnen verwezenlijken is elke bijdrage meer dan welkom.

Amex Logistics is al een bekende in het razend snel groeiende 3×3 basketball. Het internationaal transportbedrijf steunt al jaren Streetball Masters, dat inmiddels is uitgegroeid tot de grootste 3×3 tour van Europa. Bij Streetball Masters is Amex Logistics o.a. de logistiek partner van de NBB. Nu is Amex Logistics na Paul Meijering Stainless Steel het volgende bedrijf dat meegaat op de Road to Tokyo, om de Nederlandse 3×3 basketbalteams te steunen.

Jaap Wisse, directeur van Amex Logistics, over de steun aan het Nederlandse 3×3 basketball: ‘’Wij zijn als organisatie erg sportminded en betrokken bij diverse sportevenementen in Nederland. Het 3×3 basketball ondersteunen we inmiddels al enige tijd als logistiek partner. De drive en het enthousiasme voor het olympische traject is aanstekelijk en wij steunen die ambitie dan ook graag.’’

De financiële bijdrage van Amex Logistics zorgt ervoor dat er mooie stappen kunnen worden gezet in het programma van de nationale 3×3 selecties op weg naar Tokyo. Technisch Directeur Okke te Velde: “Met het partnership van Amex zijn wij heel blij. We kunnen het programma zo verder optimaliseren en dat is erg belangrijk op de Road to Tokyo. Door dat verder uit te bouwen, wordt de daadwerkelijke deelname van de 3×3 teams aan de Olympische Spelen steeds kansrijker.”

Over Amex Logistics
Amex Logistics is een gespecialiseerd internationaal transportbedrijf, opgericht in 2000. Met veel inzet werkt het team van Amex Logistics aan een maatschappelijk verantwoord en duurzame onderneming. Amex is gespecialiseerd om de complete logistieke dienstverlening – met als specialiteit geconditioneerd transport – voor klanten uit handen te nemen. In Amex Logistics vindt de klant een onafhankelijke, betrouwbare en flexibele partner op logistiek gebied die zorgt draagt voor het gehele logistieke proces; van planning, coördinatie, interne communicatie, uitvoering, documentverzorging tot de klachtenafhandeling. Door het grote netwerk kan Amex Logistics transport binnen heel Europa verzorgen. Elke dag weer biedt het bedrijf optimale kwaliteit aan z’n opdrachtgevers.

Bron: Basketball.nl