Dienstverband: fulltime | Standplaats: Lelystad | Start: zo snel mogelijk

Coole planner, ijskonijn, koele kikker. Het zijn termen die letterlijk passen bij deze openstaande functie. Als junior logistiek planner bij Amex Logistics duik je namelijk de wereld in van het koeltransport. En dat gaat gepaard met doorgroeimogelijkheden, veel afwisseling en uiteraard werkplezier.

Wie is Amex Logistics?

Een internationaal epeditiebedrijf, maatschappelijk verantwoord en duurzaam, met een specialiteit in het vervoer van koude/ingevroren producten. Dat is Amex Logistics. Van oorsprong Amersfoorts, maar sinds drie jaar gevestigd in Lelystad. Klanten zoals bijvoorbeeld supermarkten en voedingsmiddelenbedrijven kunnen het gehele transportproces aan Amex uitbesteden. Van planning en coördinatie tot uitvoering en documentverzorging. Dankzij het grote netwerk kan Amex transport binnen heel Europa over de weg verzorgen.

Wat ga je doen als logistiek planner?

Onze planners ondersteunen, orders invoeren, de systemen leren kennen, contact onderhouden met chauffeurs en klanten, (koel)vrachtwagens lossen, bijspringen op andere afdelingen. Kortom: een veelzijdigheid aan werkzaamheden.

Waarom jij bij Amex wil werken:

Amex bied je de kans om in de praktijk het vak van logistiek planner te leren. Je begint als junior (assistent/ondersteuner), maar kunt met een goede dosis motivatie al snel carrière maken. Collega’s kunnen je naar een volwaardige transportplanner begeleiden waarbij je zelfstandig planningen kunt gaan maken.
Niet alleen de functie is leuk en divers, ook het bedrijf zelf. Bij Amex is er een klein, gemotiveerd team van collega’s dat zich iedere dag inzet voor optimale service en werkplezier!

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een Mbo- diploma Logistiek Medewerker of soort gelijke op zak
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de logistiek
  • Je bent leergierig, stressbestendig en proactief
  • Je werkt graag samen
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en bij voorkeur ook Engels en/of Duits
  • Je bent fulltime beschikbaar (32 tot 40 uur)

Solliciteren? Vragen? Meer informatie? Eerst kennismaken?

Neem contact met ons op! Onze collega gaat graag met je in gesprek. Mail of bel Ton Spijkers (operational director) via t.spijkers@amex.nl of +31 320 34 34 34. Direct solliciteren? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.