Dienstverband: fulltime | Standplaats: Lelystad | Start: zo snel mogelijk

Jij houdt overzicht als de beste, signaleert snel problemen, bent een oplosser en stressbestendig en weet van aanpakken. Herken jij jezelf in dit profiel? En word je blij van plannen, anderen helpen en transport? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op de functie van junior planner bij Amex Logistics! Bij Amex kom je terecht in de wereld van het koeltransport en krijg je veel afwisseling, werkplezier en doorgroeimogelijkheden.

Wie is Amex Logistics?

Een internationaal expeditiebedrijf, maatschappelijk verantwoord en duurzaam, met een specialiteit in het vervoer van koude/ingevroren producten. Dat is Amex Logistics. Van oorsprong Amersfoorts, maar sinds drie jaar gevestigd in Lelystad. Klanten zoals bijvoorbeeld supermarkten en voedingsmiddelenbedrijven kunnen het gehele transportproces aan Amex uitbesteden. Van planning en coördinatie tot uitvoering en documentverzorging. Dankzij het grote netwerk kan Amex transport binnen heel Europa over de weg verzorgen.

Wat ga je doen als junior planner?

Als junior planner werk je nauw samen met onze senior planners. Je ondersteunt op verschillende gebieden en assisteert waar nodig. Je voert orders in, leert alles over de systemen en onderhoudt contact met chauffeurs en klanten. Ook spring je soms bij op andere afdelingen. Kortom: een veelzijdigheid aan werkzaamheden!

Waarom jij bij Amex wil werken:

Amex biedt je een prettige, leerzame omgeving waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Martin (manager planner): “Het fijne van werken bij Amex is dat geen dag hetzelfde is. Dat is inherent aan de transportbranche. Als (junior) planner verveel je je nooit, er is altijd wel een leuke uitdaging.”

Amex vindt leren en ontwikkelen erg belangrijk. Met een goede dosis motivatie is het daarom (snel) mogelijk om carrière te maken. Collega’s kunnen je naar een volwaardige planner begeleiden waarbij je zelfstandig planningen kunt maken.

Ga je werken bij Amex? Dan kom je terecht in een klein, gemotiveerd team van collega’s dat zich iedere dag inzet voor optimale service en werkplezier.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een Mbo- diploma Logistiek Medewerker of soort gelijke op zak

  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de logistiek

  • Je bent leergierig, stressbestendig en proactief

  • Je werkt graag samen
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en bij voorkeur ook Engels en/of Duits

  • Je bent fulltime beschikbaar (32 tot 40 uur)

Solliciteren? Vragen? Meer informatie? Eerst kennismaken?

Neem contact met ons op! Onze collega gaat graag met je in gesprek. Mail of bel Ton Spijkers (operational director) via t.spijkers@amex.nl of +31 320 34 34 34. Direct solliciteren? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.