Van 10 t/m 16 juni a.s. is Amex weer te gast bij het Libema Open in Rosmalen, de vaste relaties en klanten worden hiervoor weer uitgenodigd. Hier zullen wij Wereldtoppers als Dimitrov, Tsitsipas, onze eigen Kiki Bertens en Grand Slamkampioene Ostapenko gaan aanmoedigen!

Er hebben al diverse topspelers hun deelname bevestigd aan dit mooie evenement in Rosmalen. Jelena Ostapenko als Dimitrov hebben hun deelname bevestigd aan het grastoernooi van Rosmalen dat van 10 tot en met 16 juni 2019 plaatsvindt. De Roland Garroskampioene Jelena van 2017 voegt zich bij onder anderen Kiki Bertens, Aryna Sabalenka, Elise Mertens, Belinda Bencic en Australian Opensensatie Danielle Collins. De Bulgaar Dimitrov voegt zich bij onder anderen Stefanos Tsitsipas, David Goffin, de amerikaanse sensatie Frances Tiafoe, Fernando Verdasco en Robin Haase die eerder al hun deelname aan Libéma Open bevestigden. Bekijk het volledige deelnemersveld van het Libema Open.

In de loop van de komende weken zullen de vaste relaties en klanten een uitnodiging ontvangen voor dit fantastische evenement. We hopen u allen weer te zien in juni op de Graafsebaan in Rosmalen.